Now that it's all said and done, can't believe you were the one

Tjeeeeeeeeenare bloggen! Det var ju nån dag sen..

Jag sitter just nu o pluggar nere. Imorgon är det ju prov på Rom, gladiatorer, hierarki osvosvosv. Vihu! Snart ska jag bege mig upp i duschen innan jag ska lägga mig i sängen och....... fortsätta plugga.
Jag har en förjäkla träningsvärk föresten. Jag både gick på långpromenad, sprang och RED igår. Det var världskul! Jag följde ju med Moa upp till ponnyklubben då hon skulle rida o när hon hade ridigt klart frågade min gamla ridlärare mig om jag ville rida. O det ville jag såklart! Blir så jäkla sugen när jag är där uppe o ser alla rida runt. Så det var världskul! Men det satt sig på ljumskarna... haha, bredbenta malin !
Det blir lite bloggande nu för tiden, men så får det va. Jag slänger in ett inlägg när jag har tid o känner fört.

Jag o Jullan har iallafall bokat bana på bowling imorgon. Då jäklar ska hon få spö av en riktig bowlare! eller nee... det blir förmodligen tvärt om! Jag är nog sämst i världen o bowling. Men äsch, kul blire iallafall!

Nu ska jag fortsätta med det roliga, hörs hej!


Vilken hääärlig dag...

Hello bloooggen!

Dagen började bra redan tidigt imorse. Mamma jobbade natt inatt o jag blev väckt av Moa ca 05.00 av att hon sa att hon mådde dåligt o ville kräkas.. o det gjorde hon också. Efter en stund inne på toan gick vi o la oss en stund innan Moa väckte mig än en gång av att hon mådde dåligt o behövde kräkas. När det var avklarat kröp vi ner i sängen bredvid varandra en liten stund innan det var dags för mig att kliva upp o göra mig iordning för skolan.
När jag väl gick upp kände jag mig yr och blev helt vit i hela ansiktet. Sen var det bara att springa in på toan o spy, yes, då var det min tur.
Nu mår jag iallafall superbra som tur var. Har inte mått nå dåligt alls sen i morse och imorgon ska jag ta mig till skolan. Moa stackarn däremot har haft det jobbigt o mått dåligt hela dagen. Hoppas hon också blir bättre snart! Lillhjärtat..

Nu ska jag plugga lite grann,ta en dusch o gå o lägga mig tidigt.

Vi hörs!


Lager 157!

Tjenare bloggen!

idag vaknade jag, åt frulle o sstack iväg till lager 157 med Julia o Fredrik. Efter en rundtur där och lite nya inköp åkte vi tillbaka hem. Sen har det bara varit jag o Moa hemma hela kvällen. Vi har legat i soffan o slappat helahela kvällen. För en liten stund sen kom mamma hem o sitter bredvid mig här i soffan.

Imorgon ska jag kliva upp i tid o ge mig ut på en springtur. Sen ska jag till Jullan o plugga hela dagen för nu jäklar ska den förbannade restuppgiften o Herkules bli gjord.

Vi hörs, hej!


Just to be the man who walks a thousand miles

hej b-loggen!

Just nu ligger jag i på min lilla soffa med min sköna morgonrock med min lilla dator o äter ostkrokar.. myyyysit värre!
Idag färgade jag mammas hår på frisörlektionen, eller hårbottnen var det faktiskt. Sen hade jag bild o sist projektinriktat arbete. Slutade tio över fyra då jag åkte hem o åt mat. Jag klippte även till mitt hår lite grann. Igår satt mamma nämnligen i mitt microringshår igen  så jag var tvungen att fixa till det lite.
Efter det åkte jag, mamma o lillasyster till pappa i Sandviken. Och appropå det! Huset byggs på allt mer för varje dag o nu när jag går ut/ in från mitt nuvarande rum ser jag in i det nya!! VIHU! Stort blir det vill jag tala om...vihu!

Nu ska jag fortsätta äta mina ostkrokar samtididigt som jag läser i engelskaboken. Hörs, hej!


Nyinköpta träningskläder!

Tjenatjena!

Idag har jag varit i skolan fram till halv fyra. Därefter åkte jag o Jullan ner på stan o kollade runt i lite affärer. Sen kom även Ida ner på stan o Jullan gick hem till sig.
Jag köpte lite nya kläder att träna i. En tunn jacka, byxor och nya skor. Vihu! Nu blire roligare att springa osv... Jag o Ida passade även självklart också på att köpa en jordgubbsmilkshake på donken. Som vi i stort sätt levde på i somras...heh.
Sen åkte vi hem med Idas mamma o sen dess har jag ungefär hunnit med att äta, plugga och rita med lillasyster. Nu ska jag poppa en popcorn påse o krypa upp i soffan o kolla på House.

Imorgon är det skolan som står på schemat först o främst. Sen ska jag hem, äta mat o på kvällen är det dags för lillasysters ridning igen. Så då ska jag med upp till ponnyklubben, hjälpa till att fixa hästen o under tiden hon sedan rider tar jag mig nog en springtur... eller bara kanske, jag vill ju se på när syrran rider också!

Vi hörs imorgon!



superdupernöööjd!


So come on with me now, we're reaching higher ground

Hejhejhej!

Kom precis innanför dörren efter att ha varit i skolan o vandrat runt på stan. Jag har nämnligen kollat ut lite träningskläder som ska köpas imorgon. Härligt! Då kommer det bli mycket roligare att träna också, man känner sig mycket proffsigare på något sätt.. eller iallafall jag. hehe..
Jag o Jullan tog även en smoothie i den där juicebaren, undeeerbart gott lära jag säga!
Nu sitter jag med lillasyster i soffan o väntar på att mamma ska komma hem. Funderar på om jag kanske hinner ta en promenad innan det. För sen ska vi iväg till pappa i Sandviken hela eftermiddagen. Jag ska även klippa Pontus där så där blir vi kvar ett tag.
Ikväll kanskekanske jag ska sova hemma hos Jullan, men vi får se med tanke på att vi kanske kommer hem sent. Jaja, det hade vart världsmysigt iallafall!

Vi hör sen !

Hejdå!


Au Pair ?

Hey guys!

Idag har jag varit ute på promenad o umgåtts hemma med familjen mest. Det är det bästa med söndagar, att man bara kan slappa hela dagen. Vi har varit ut o inspekterat den nybyggda delen av huset som nu börjar ta form, ätit mat, myst o ätit blåbärspaj. Härligt, härligt!

Nu sitter jag nyduschad o uppkrypen i soffan o kollar runt lite på olika sidor. Jag har pratat en del med mamma o pappa och har börjat fundera på om jag kanske skulle jobba som Au Pair efter skolan. Tänk att åka iväg till en familj i USA o hjälpa till. Det hade vart helt underbart! Tänk vilken upplevelse, det är sånt jag vill göra i mitt liv. Prova på saker och vara med om nya saker. Det är verkligenverkligenverkligen något jag vill göra!!! något jag ska göra. hihihi!
Nee, nu ska jag fortsätta njuta av söndagskvällen och kollar runt o läsa om personer som har provat på jobbet som Au Pair!
Vi hörs, trevlig kväll!


Sunshine through my window

Godmorgon b-b-b-bloggen!

Det bästa som finns är nog att vakna upp till sooolsken o inte ett moln på hela himmlen. Fast ännu underbarare är dom här mornarna på sommaren...
Jag sitter iallafall nere i köket o trycker i mig havregrynsgröt o snart ska jag ut o springa i finvädret. Härligt värre!
Efter det ska jag nog sätta mig ute på balkongen där det är lä o sola lite.

Igår färgade jag föresten håret i skolan appropå ingenting... Det gula hemska håret med mööörk utväxt är borta. Istället har jag en askblond jätteljus färg över hela håret. Störtsköönt!

Nee nu ska jag röra på mig!

Men vi hörs!


"Percy Jackson- Kampen om åskviggen"

Tjenare bloggen!

Jag kom alldeles precis hem från bio med alla hantverksettor. Vi gick som sagt på "Percy Jackson-kampen om åskviggen" o den var riktigt bra! Fast det tycker jag ju om alla nya filmer jag ser ungefär... Det var lite Harry Potter stuk på den vilket inte var så konstigt eftersom att det är samma skapare till Parry Hotter, hahah, o den här filmen. O den där Percy, han får gärna komma hem till mig o hälsa på!

Nu sitter jag o väntar på att vitlöksbröden i ugnen ska bli färdiga, o sen ska jag mysa med mammsen i soffan!
Hörs närmare jul!


Första modellen avklarad!

Tjenaretjenare!

Idag klippte vi som sagt modeller i skolan, o det gick superbra! Jag är riktigt nöjd!!
Efter skolan följde jag med mamma o tvätta. Vi har ju ingen tvättmaskin här hemma under tiden de bygger om så då får vi åka till en tvättstuga i Andersberg. Vi åt middag hemma hos mormor o morfar som hade lagat världens godaste lasagne. Sen åkte vi hem vid sju o sen dess har jag skrivit portfolio.
Det är vad som har hänt idag ungefär..

Imorgon är det plugget som gäller på dagen, sen på kvällen ska hela klassen gå på bio som skolan betalar.Vihu! Ännu bättre är att vi får ledigt från sista lektionen två fredagar irad bara för att gå o kolla på filmen. Inte så värst jobbigt..
Filmen vi ska gå på är "Percy Jackson-kampen om åskviggen".

Hare bra så länge!


Det här är riktiga brillor det jullan!


Skola again!

Heejsan!

Första skoldagen avklarad nurå! Härligt!njaa..
Efter skolan gick jag o Jullan ner på stan o åt lunch på donken. Därefter åkte jag hem till mamma, pappa o Moa. Pappa hade bara kommit hem en sväng för att ha ett möte med lite annat folk här hemma sen åkte han till Sandviken igen. Världstråkigt!.. jag, mamma o Moa åkte ut på MIO, köpis o IKEA där vi shoppade lite o fikade. Väl hemma därifrån klippte jag, grannen, Joars hår. O det gick bra! Skönt var det att få klippa en gång innan jag ska klippa i skolan imorgon. piiiirrriiigt!

Nu ska jag myyyysa i soffan resterande delen av kvällen.
Vi hörs !


Don't stop, make it pooooop

Tjeeenare!

Jaaa.. nu sitter jag o försöker njuta in i det sista av de sista timmarna innan det är dags att vakna av väckarklockan. Usch, jag skulle gärna haft lov i ett par veckor till. Skönt att det bara är fyra veckor till påsklovet iallafall! Vihu! Och skönt att måndagarna är så lugna för, börjar halv tio o slutar kvart i tolv, skööönt! Kul ska det bli att träffa alla brudarna igen iallafall!

Dagen har spenderats till den större delen i soffan med lillsyster o Jullan. Fyllda av ångest.. Under den här veckan ska vi klippa o färga håret på egna modeller på frisör. På tisdag ska jag klippa Jullans systers kille och på torsdag ska jag förmodligen färga mammas hår. Så lite nervös är jag faktiskt inför det! Vi får hoppas att det kommer gå bra iallafall.

Nu ska jag upp, duscha, slänga mig på sängen o plugga lite engelska.
Ha det så bra allesammans!



Bästa o tröttaste tjejerna ser vi här!.. o att jag har hål i mina leggings, det skiter man väl i!



Tacokväll!

Hejhejhejhejhejhej!

Ja, nu sitter jag i sängen helt trött o slut efter en myskväll med alla tjejer. Jag har iallafall haft en världskul sista skön kväll innan skolan drar igång igen.
Moa, Bea, Denise, Agnes, Emma, Rebecca o jag gick först o shoppade lite prylar till tacosen. Därefter kockade vi o käkade godaste tacosen på länge. Jag åt som en häst... Sen blev det mys i soffan till melodifestivalen med chips o läsk. Tack för ikväll brudar!




Tur att jag har världens bästa vänner!


OJ OJ OJ!

Not good, inte ett ända inlägg skrevs under gårdagen.. men äsch, skiter man väl i!
Jag hade helt enkelt andra saker för mig.

Först på dagen gick jag, Moa, Bea, Denise o Jullan till Åkermanskulle o åkte bob, fikade o hade trevligt. Därefter gick vi hem till Jullan o spelade kort o åt upp det sista fikat. Sen åkte vi hem med mammsen o då vare duschen, mat o lite fixande inför kvällen som stod på schemat. Ken o Micke hämtade mig o Jullan så åkte vi vidare till Beas lägenhet där kvällen skulle tillbringas. Där var det världskul!... tills det att det kom så mycket folk att alla inte ens fick plats i lägenheten. Men så kan det gå. Tog jag bussen hem strax efter ett nån gång iallafall.

Idag har jag hunnit med att vakna och jag mår rätt bra faktiskt. Haha, efter en frukost som bestod av vitlöksbröd o cocacola mår jag superbra! Fast nu börjar jag bli hungrig igen.. Det blir alltid såhär efter en partykväll, jag äter som en häst.
Tur för mig att vi ska ha tacokväll här hos mig ikväll då! Vihu! De andra stackrarna kommer inte få mycket mat.. jag kommer proppa i mig allt själv! mohahah
Nu ska jag städa lite här hemma så de ser någorlunda bra ut när folket kommer.

Hörs, hej!


Laddade inför morgondagen.




Nu är vi laddade inför morgondagens pulka/bobåkning!


What a day guys!

Hallå där!

Såhär långt på dagen tycker jag att jag har hunnit med en hel del. Mamma, Moa o jag åkte till köpis precis efter jag vaknat o shoppade lite behövliga stuff. När vi kom hem gick jag på promenad i en timme bort till Åkermanskulle. Dit ska ju jag, Moa, Bea, Denise, Jullan och kanske flera o åka pulka imorgon. O backarna såg perfekta ut!
Väl hemma tränade jag med hantlar, armhävningar, situps och flera övningar. Därefter hoppade jag in i duschen o fräschade upp mig lite.
Eftersom att mamma jobbar eftermiddag/kväll idag var det jag som var kocken. Jag tillagade något som tog mycket tid o krävde mycket kärlek, nämnligen korv och pommes!
Efter maten storstädade vi Moas råttas bur. Vi tömde den på skit, tvättade den i badkaret, fyllde på med nytt spån osvosvosv.

Nu tycker Moa att vi ska ge oss ut på byn o åka bob. Så nu ska vi ut o leta backar o köra som tokar!
Vi får la höras senare!


Föresten så efter jag hade duschat satt jag på mig haremsbyxor, ett linne o mammas nystickade stora sockor. En riktig bonde såg jag ut som, men det var världsskönt!
Och bara  för att det var så skönt att dra på sig de plaggen efter en varm dusch skulle ju självklart pommesarna anfalla mig under maten. Dränkta i ketchup hoppade de på mig utan förvarning..

kul att Moa fick ett gott skratt iallafall...


We all reach out for something new.

Hellohellohello!

Idag har jag varit i, enligt Jullan, storstaden och enligt mig, världens ände.. Alla förstår säkert att jag pratar om Hofors?
Jag o Denise träffades på stan strax före elva o kollade runt lite efter något rosa att ha på sig på Beas ferre på fredag. Men inte så vi hittade något inte.. Klockan elva kom bussen o vi satt oss på den för att åka i ca 1h o 15 min. Väl framme gick vi hem till Jullan o hämtade henne o gick vidare ner på Hansons o tog en fika. Därefter gick vi hem till pullan igen o spelade Yatzy, haha, o det var på blodigt allvar vill jag lova. Dåliga förlorare visade sig alla tre vara!
Halv fem skulle Jullan o hennes mamma in till Gävle o jag o Denise åkte med. Mig släppte de av i Sandviken, för jag skulle till pappsen. Pappa som snart får flytta heeeeem!!
När vi kom hem från pappa åt vi mat, gick på en promenad o åt världens konstigaste frukt.. Jag har även gjort situps, armhävningar, tränat med hantlar osv till 80-talshits alldeles precis. Jäklar vad taggad man blir av sånna låtar!

Nu ska jag göra havregrynsgröt o slänga mig på soffan. HEJDÅ!

Denna skumma frukt har jag ätit idag... Den ser ut som en stor apelsin både på insidan o utsidan och smakar enligt mig som en torr apelsin. hehe smaka vettja!


words... don't come easy

Tjenare!

Dagen har flytit på med sällskap av lillsyster. Mamma har jobbat o det har bara varit jag o Moa hemma hela dagen. Vi har ätit BLÅBÄRSPAJ, som inte såg ut som en paj utan mer likt en röra.. Jaja god som en dröm iallafall! Sen har vi även varit ute i snön, umgåtts med Rorry (råttjäkeln) och poppat en massa 80-talshits.. Hahah låter som en toppendag va ?Det har det iallafall vart, allt blir galet o roligt med Moa.

Nu är jag hos världens bästa pappa i Sandviken. Alldeles nyss mätte jag mig föresten med hopp om att jag växt något sen i höstas. Men ack! Ligger fortfarande på 159 cm.. När ska jag komma över 160 sträcket?? Äsch skiter man väl i..
Pappa o Moa låg iallafall på ungefär samma läng, Moa var 128 o pappa 130! rätt kul att pappa o lilla Moa är lika långa!
Vi ska bege hos hemåt strax före åtta så vi hinner in på köpis en sväng. Jag ska nämnligen leta på ett par leggings att ha på Beas födelsedagsferre på fredag.

Hörsdå!




Faster Malin!

Hejsan bloggen!

Även fast många kanske redan vet det, vill jag också skriva lite om det. Jag ska nänmligen bli FASTER! Javisst, Matte o Frida väntar en lite bäbis. Världens finaste lilla bäbis. Som jag ska ta hand om o pussa på jämtjämtjämt!!
Jag är så himla stolt.
Grattis storebror och Frida! Nu är det bara att vänta o läääängta och hoppas på att allt går som det ska!! Och det är klart det gör det. VIHU!

Med er fina människor som föräldrar kommer lillen i magen bli så himla underbar. Jag älskar er!


RSS 2.0