So good, so good, I got youuuu

Tja bloggn!

Idag har det vart en jätte bra dag!
Först skola som vanligt fram till halv tre ungefär. Då gick jag o Denise ner på stan och gjorde en hemlis. Hemlisen gick bra.
Innan vi åkte hem sprang vi in på Pressbyrån och köpte en varsin VitaminWell också, det var väl dags att prova en sån tänkte vi eftersom ingen av oss tidigare testat en.. och dom var väl goda, inge speciella men goda var dom!
Sen tog vi bussen hem till mig o åt pizza. Vid maten ringde Bea och var motionssugen.. så hon tog helt enkelt bussen hem hit o vi gick alla tre på promenad. Skönt var det, vi gick över en timme längs Valbovägen och runt vid byarna. Vi gick självklart och skrämde upp oss med en massa spökhistorier, men det var bara mysigt.
När vi kom tillbaka poppade(eller pockade som Bea säger) vi smörpopcorn och kollade på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm, vi kollade också på en massa andra störda klipp som Småstadsliv och Tim testar HAHAH jag dör va roliga dom är!!
Lurvarna åkte hem med bussen kl nio och jag sitter just nu nere o tar det lugnt vid TVn
Tack för en rolig eftermiddag brudar!

Företsen så har jag sovmorgon till 09.50 imorgon och på onsdag, störtsköönt!
Och imorgon är det inte vilken dag som helst. Utan det är FÖRSTA DECEMBER och julkalendern börjar! hehe.. Det kanske inte är någon annan en jag och småbarnen som tänker kolla på det men strunt samma, det är en del av julen!
Ännu mysigare hade det vart med snö ute också..men den kommer väl i februari eller nått.

Nu ska jag plugga lite och hoppa ner i sängen.
Vihörs! godnatt





hem till köping

Hej alla, lulz-bea här, men jag funderar på att byta namn. frånochmed idag heter jag kungen! YEEEAH!
I fredags åkte jag "hem till köping" och det var jätteskönt. Fick en rosa skaljacka av mamma eftersom jag har namnsdag på onsdag (A) tycker att alla borde komma ihåg det och även bli vän med mej på facebook, jag ska försöka få rekordmånga vänner! :D Just nu sitter jag på datakunskapen med världens dåligaste hårdag så då har man en mössa på sej, den är svart och förstor ^^
På torsdag kommer Mallän befinna sej i min lägenhet med mej, dennis (denise) och Jullan. Vi ska titta på tjejfilmer och ha tjejsnack, man kan tro att vi går i klass 4 men det gör vi inte. haha.
Sen har jag och Malin även förstått att cpbyxor är inne igen, länge leve svarta adidasbyxor med vita streck! :D

I know you love me, xoxo kungen


Första advdent.

Hejsansvejsan!

Idag är det söndag den 29 november, alltså första advent.
Dagen har vart bra, även fast Alice flyttade imorse har den varit riktigt bra faktiskt. Dom ringde och sa att allt vad bra med henne också, hon gick runt och nosade på allt o vifftade på svansen som en tok. Lillgumman..
Själv har jag varit hemma hela dagen med mamma, pappa o lillasyster. Vi kollade på den där filmen Hot Chick, som var hur rolig som helst! Den måste ni kolla på om ni inte redan gjort det, o isf se den igen! mihihi
Till middag blev det pizza, Azteka, (eller hur den stavas) är den godaste som finns. muuumms, fast stark är den. Men det är ju iochförsig så, starka pizzor för starka snubbar.
Efter maten pluggade jag. Skrev klart om målen i frisörkursen och jobbade med portfolioarbeten som ska vara inne imöra. Sen följde jag med pappsen tillbaka till Sandviken kl 21.00 och åkte hem med farmor. Nu sitter jag på golvet i mitt rum. Mamma är på jobbet, pappa är i Sandviken, lillsyster ligger i min säng o sover och katten ligger bredvid mig och sover. Känner mig lite ensam faktiskt, men det är skönt ibland det med..
Det hade varit kul om storebror va hemma. Jag saknar han väldigt mycket, tycker han kan komma hem hit nu.

Ska iallafall plugga lite till nu. Sen ska jag krypa ner bredvid lillsyster i sängen o ringa mammsen och ligga o prata med henne lite.
Hoppas ni har haft en underbar första advent!
Hörs imorgon, GODNATT!

nu brinner det första ljuset, alltså är det snart julafton! himlars vad jag längtar!


Hejdå lilla hunden.

usch, det här är det värsta som finns..
Nu är dom som våran hund ska flytta till här o ska hämta henne, och jag har precis pussat henne hejdå.
Jag blir så himla blöödig sånna här gånger. hahah, det är ju löjligt..
Men det är ju ändå våran lilla hund som flyttar. Hon som mamma o pappa vann hos grannarna på kortspel. Och som vi fick hem när hon va en liten valp o har haft i ungefär 5 år.

Dom som hon flyttar till värkar iallafall jätte snälla o i februari ska dom utomlands och då ska Alice vara här hos oss.
Hejdå lilla hunden, kommer sakna dig..



Bakverken

Hallo!

Måste bara säga att det känns hemskt att kolla på klockan nu.. det söndag igen o en hel veckas pluggning ligger framför, underbart!
I veckan ska vi ha praktiska prov på lite olika moment också, o jag har räknat ut att jag har tio saker att skriva om till portfolion.. men det ska jag ta itu med imorgon. Jäklar vad jag ska skriva, så jag tuppär äv..
Imorgon kommer det nog bli en sorglig dag föresten. Min hund ska förmodligen flytta. Lilla Alice som vi haft i fem år nu, gud vad jag kommer sakna henne. Men det blir bäst såhär, det finns ingen tid för henne just nu så hon kommer få det mycket bättre. Det är bra!


Ikväll gjorde vi ju föresten våra första cupcakes någonsin, jag, lillsyster o Ida. Dom blev sketa goda och som tur är står det ett gäng i kylen nu som det bara är att gå o smaska av.
Vi kollade också på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm, Världsbäst är det det ända jag behöver säga! Och till det blev det självklart chirre o lörpa. Mmumumumms!

Nu ska jag nog gå o sova, om jag inte kollar på tv ett tag först, får se.. men det är väl bäst att sova med tanke på pluggningen.

Såhär blev våra bakverk föresten:


kom ihåg att det var första gången vi gjorde cupcakes !mohhah
TJARÅÅ!


Ida och jag är störda!





mihihi

Tack min favorit för en världsbra kväll med dig, du är bäst Ida!



Underbara Ida är här.

Hallå där, kött o blåbär!

Som tur är fick jag vara med min Ida idag. Hon är här just nu o vi har precis ätit kyckling och potatisgratäng.
Jag vaknade halv 10 idag föresten.. jag som verkligen behöver sova vaknar såklart hur tidigt som helst och var klarvaken.jaja..
Var iallafalla barnvakt till Moa fram till mamma kom hem från jobbet vid 15.00. Ida kom hit halv två.
Vi följde med Ken till MAX sen o köpte lite lunch när mamma hade kommit hem.
Efter det hade vi kul med systemkameran o knäppte en massa störda kort på oss tillsammans. hahha!
Vi håller också på att göra CUPCAKES nu, själva muffinsarna är färdiga o det är bara glasyren o en massa strössel kvar. Så dom ska vi kila ner och göra klar nu. VIHU!

Hörs senare när våra bakverk är färdiga!

Adjöss!


Fridaynight.VIHU!

Amen hallå, då var jag back in the house again!

Har haft en jätte bra kväll med mammsen. Gick runt o shoppade lite först, ett par skor, en kavaj, en oversize tröja och så köpte mamma världens finaste väska också. VIHU!
Sen gick vi och åt mat på Husman inne på nian. Kycklinfilé, potatisklyfftor och beasås tog vi båda två, MUMS!
Efter maten som var vrålgod var det bion som stog på schemat, och 2012 som vi såg var hur bra som helst! Det tyckte mamma med så av oss får den fem av fyra toasters. Det var ganska skönt att komma ut på lugna stan efter att vart med om jordens undergång faktiskt.

Imorgon ska jag vara hemma med lillsyster fram till mamma slutar jobbet runt tre. Jag o Ida skulle träffas o leka med så får väl se om hon kanske kommer hit och hittar på nå under tiden det bara är jag o Moa hemma. Har inte pratat med henne än men hoppas att hon fortfarande kan imöra, jag saknar sötfisen!

Den här fredagkvälllen har iallafall vart underbart rolig!
Och ANUS nu kom jag på att jag missat FLASHFORWAR för andra veckan irad också, bajsbajsbajs!! Hoppas det går att se avsnitten nånstans.. mehehhe annars blir jag lessen ponny.

Ska iallafall gå upp i sängen o sova nu, ja är trööött! Skönt att inte vara vaken hela natten..
GODNATT VÄRLDEN!

finafina skorna, tack mammi!


Weekendweekendweekend!

TJÄNARE!

Då var det helg då, VIHU!
Vi fick sluta strax före 12 idag istället för 13.00 som var sagt. störtsköönt!
Så nu sitter jag hemma o har precis ätit lite lunch. Snart kommer lillsyster hem från skolan o då ska hon hem till mormor och jag o mammsen ner på stan. Stackars moa, jag o mamma går på bio o hon får inte  följa med.. men imorgon jobbar mamma förmiddag så då  ska hon o jag leka en massa då istället. värsta bra!
Jajjusste, iallafall så kommer jag hinna se flashforward ikväll:D vi bestämde oss nämnligen för att gå på bion 17. 45 istället o nu är biljetterna bokade o klara också. härligt!

Nu kom posten (komposten) hahahah kul! nej.. så nu ska jag kila ut o hämta den o sen ska jag fixa mig lite.
Kommer väl förmodligen med ett omdöme om filmen sen.

CYA!


Nothing like a girl you've ever seen before.

Back again!

Då har Denise åkt hem o jag är mega trött. Det som är bra är att sängen står på övervåningen o väntar på mig och jag bara behöver slänga mig in i duschen en snabbis innan jag får krypa ner under mitt flanelltäcke. jag kommer somna på momangen!
Och ännu bättre är att det är FREDAg imorgon, alltså sista morgonen att gå upp tidigt innan det blir till att mysa o sova uuuut. Den här helgen ska jag sova mycketmycketmycket!

Morgondagen är planerad o klar också. Upp tidigt o ta bussen till skolan där vi ska stå o sälja saker på julmarknaden fram till 13.00 då vi slutar. ganska så slappt faktiskt.. Sen ska jag hem o fräscha till mig lite innan jag o mammsen ska ner på stan o äta och gå på bio, 2012, hoppas den är bra! 
Jag skulle också vilja hinna hem o se Flashforward, en serie på 4an varje fredag som jag fastnat för. Men det är väl omöjligt att hinna med det eftersom att filmen är 2 timmar o 40 min och vi ska gåpå den lite senare. Jaja, det kommer bli en mysig dag iallafall!

Nu kan jag iallafall nästan inte hålla ögonen öppna så det är bäst att springa upp i duschen innan jag sömnar för somsagt, en tidig morgon kvar. Sen får jag sova hur myyyycket o läääänge jag vill!

Jippikayey!



Kladdcaketime. he ja

Amen hallå där!

Sitter o väntar med Denisebajshög här hemma på att kladdkakan ska bli klar o lyssnar på musik.
Idag slutade vi 18.00 i skuulan.. det var inte kul. Men imorgon är det inga lektioner alls, så det gjorde inte så mycket! VIHU!
Efter skolan imorgon ska jag som sagt ner på stan med mamma o gå på bio o mysa. På lördag ska jag träffa Ida som det var hur länge sen som helst jag var med nu.. jag saknar faktiskt lilla Ida jätte mycket!
O på söndag vet jag ej än vad som händer. Så det blir en ganska lugn helg.

Iallafall så ska jag o Denise smälla på en film nu o slänga oss i soffan och tjocka i oss en massa gott som vanligt :D men man lever bara en gång!

Igår skrev jag att vi skulle höras senare, men jag ljög... hemskt! möhöhöh. Ikväll tänker jag iallafall inte svika er. HÖRS SEN !puss

vilken ny o bra bild va?


Hem o tillbaka igen.

Tjenare bloggen!

Kom hem från skolan för en liten stund sen och ska tillbaka dit till halv sex då det är Öppethus. Jag o Denise ska vara informationsledare i början och sen ska vi träna olika moment på dockhuvud. Slutar runt halv nio.
Bra är det iallafall att vi får träna på vad vi vill ikväll eftersom vi nästa vecka har praktiska prov på; permanentrullning, vågföning, volymföning och svinrygg.. så det gäller att nötanöta järnet!

Nu måste jag sticka iväg o måla naglarna, fixa frippan, byta om och äta mat. Vi hörs senare ikväll!

 Tjarå!
 

lille katt


Bästa i hela vida världen!

Ni är dom bästa som finns mamma o pappa! ville bara berätta det..


mammsi and pappsi.


I plugget med Jullan.

Tjenare!
Jag och Julia sitter nere i salongen o har lunchrast.
Innan lunchen hade vi luciaträning för första gången, utsåg lucian o tränade på lite låtar osv..
Jag o Jullan har bestämt oss för att vara tomtar på lucian som är den 11/12-09.

Idag slutar vi inte förns 16.25, KUL! men det är bara att bita ihop.. hela veckan kommer bestå av långa dagar så suget efter fredagen är enorm.
Imorgon slutar vi kl 15.00 men har Öppethus på kvällen från 18.00 till 21.00 tror jag det var, på torsdag ska vi jobba över o slutar kl 18.00 åsså idag då..
men skitsamma, snart är det JULLOV. Om en månad är det världens mysigaste dag idag, JULAFTON! vihu vad jag lääängtar!

Måste kila till skåpet o hämta lite grejjer nu, sen är det frisörlektion i lilla salongen som står på schemat.
Tjarråå!


Shake time.

Vill bara slinka in o skryta över min o Denise milkshake som vi sitter o smaskar på nu!:) jummie!


HAHAHAHA!


Craaaazy biiiiiiitch.

Tjenna babiees!

Just nu är jag med min älskade Denise som jag också ska få sova med inatt, RAWR!
Efter skolan följde jag med henne till sjukgymnasten för att hon ska ju träna upp knät så hon kan dansa på logdanserna i sommar!
Sedan åkte vi hem till mig o åt och kom på att Denise skulle sova här eftersom mamma jobbar natt inatt o jag annars skulle vara ensam, eller ja.. lillsyster skulle vart hemma men hon sover såhär dags.
Så då bar det av till Sätra med bussen för att hämta lite prylar. Idag fick jag alltså komma hem till Denises hus för första gången i hela mitt liv och träffat hennes söta familj. Hon hade ett världsfint rum!!
Sedan fick vi skjuts tillbaka till mig av hennes mamma, gullit! Här hemma pluggade vi lite portfolio..
Nu är vi sugna på milkshake o ska därför göra något riktigt klokt, vi ska göra en varsin jordgubbs milkshake, MUMSIT VÄRRE!

Tjarråå!

Föresten så är det såhär min vän Denise är.
Här om dagen hade vi ljusstöpning i skolan och då skulle hon självklart trycka ner hela handen i det väldans heta smälta stearinet och göra ett eget ljus. hahaha
ni skulle hört henne varje gång hon stoppade ner handen. ajj, oh oh oh , aj fan va det bränns oh aj..


ehm, heheh jag passade på att ta några timmars powernap.

Hejsan,
Jag råkade somna i soffan o sov i 3 timmar fram till nu. Haha, antingen beror det på att vi har otroligt mjuka soffor och att dom eldade i kaminen så det var hur varmt som helst här hemma eller att jag är lite sliten helt enkelt. Jag tror på det första!

Iallafall så gick min pizzavilja inte igenom. Jag sov under den tiden jag skulle tjatat o vaknade när det luktade mammas lasange i hela huset o att mamma stog över mig o berättade att det var färdigt. Menmen, bättre lycka nästa gång och tur att mammas lasange är den godaste som finns så det inte gjorde något.
Nu måste jag skriva i portfolion eftersom vi ska ha tre arbeten ur den med oss till svenskan imorgon. Tur att jag skrivit dom redan o bara behöver göra de dataskrivna.

Vid maten bestämde jag o mamma att vi skulle gå o se 2012 nu på fredag, VIHU! Jag vill så himla gärna se den, men tyvärr kommer jag tro att allt i den filmen kommer hända i verkligheten och vara jätte rädd efteråt. Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? hahah
skitkul malin..

Nee, nu ska jag ta ett stort glas iskall cocacola och göra klart det som behöver skrivas. Ikväll ska jag nog upp till Ken o kolla på film och efter det kommer jag förmodligen inte kunna somna i första taget eftersom jag redan soviit i några timmar..  
Hejjdå


Jag vill ha pizza.

Hellu!

Som sagt var det party uppe hos Ken igår.
Jag, Denise, Jullan, Linn o Bea gick upp dit vid 21.00 och jag kom inte hem förns 03.00.
Det gjorde att jag vaknade kl 12.00 idag,  typ det längsta jag kan sova till..
Iallafall var det en skitkul kväll med alla trevliga människor.
Tack för den!

Linn, Denise, Beatrice,Malin, Julia


Nu har jag precis kommit ur duschen, vart upp o hämtat min cyckel uppe hos Ken o håller på att dö för jag är så sugen på pizza, en riktigt fet en... o så blir det alltid efter party mihihi!
Så jag måste få mamma o pappa att köpa det idag, eller kanske nån polare är villig o följa med att äta det nånstans. Jaja, det ordnar sig nog.
Först o främst är det städa rummet som står på schemat idag, jag fattar inte varför jag inte klarar av att hålla det städat.....för jag är så lat förmodligen. Sen ska jag hinna med lite läxor till svenskan som ska vara inlämnat imorgon också. Lika bra att göra de direkt efter städningen så det inte blir till at sitta med dom sent ikväll istället.

Nu måste jag gå o försöka få min pizzavilja igenom!
Hejjdå!



There's a sunny day.

Hejsan!
Sitter vi köksbordet med nymålade naglar o ska snart börja med maten som jag lovat att göra idag. Det blir fläskfilé, pommes, beasås o stekta campinjoner. Gott va? muuums
Denise ska ta 16.00 bussen från Sätra o är alltså vid mig runt 16.40. Då ska vi börja fixa oss o tagga till kvällen. Bea o Linn kommer också men lite senare o taggar dom med, VIHU!
Till kvällen är det ferre uppe hos Ken som gäller, VIHUVIHU!

Jag vaknade runt halv 11 i morse o åt frulle med hela familjen. Sedan tog vi en promenad till Alborga o hälsa på alla bönder som höll på att köra fyrhjulingarna i värsta dynghöle, dom blev så rena o fina! hahah, men kul såg det ut att vara.
Det var så himla skönt ute idag med klarblå himmel o sol, med tanke på att det vart dåligt väder o regn en massa dagar nu. Så skönt var det att ta en promenix o hälsa på alla härliga människor där borta!

Nu ska jag börja med maten,
Killevippen!


Ett inlägg till Emma.

Hej Emma!

Dehär inlägget är till dig eftersom du blev besviken på att jag inte uppdaterat ännu idag.
så varsågod finnen, det här är till dig!

Hejdå! slängpuss till Emma!



En lång torsdag.

´Heeejsan puddingar!

Idag har det vart en rolig dag i skolan! Vi började 8.30 o slutade 18.00.. jamena vi gick ju bara nio o en halv timme.
Menmen, det var inga jobbiga lektioner iallafall. Vi satt o julpysslade inför en julmarknad till julmusik o fikade pepparkakor, glögg, julmust o mackor som sista lektionen. Myyys!

Mamma kom med tåget kl 18.00 så då begav jag mig till tågstationen med Aggan o mötte henne. Sedan åkte vi med farmor o lillsyster hem en snabbis bara innan vi böt bil o åkte till pappa i Sandviken. På vägen ut stannade vi till vid donken o köpte lite mat och jag tror jag tröck i mig ett bigmac på en sådär 15 sek. muuums!
Det var skönt att träffa pappsen, jag saknar han så himla mycket när jag inte träffat han på ett tag o då vill jag vara hos han hela tiden.  Men imorgon kommer han hem o stannar över helgen!:D så då ska vi kolla på film o bara myysa.
Vid 21.00 åkte vi hem igen för att lillsyster behövde sova o mamma skulle packa upp efter stockholm. Där hade hon föresten köpt lite nya fina kläder o underkläder åt mig o lillsyster, VIHU!

Nu sitter jag i myskläder o ska slänga mig i soffan en stund med mammsen o sedan sova, sköönt att hon är hemma igen! även fast hon bara vart borta i 3 dagar.. hehe

Hejdå!


jag o pappa är bäst!


Världens bästa lillasyster.

 

Idag är det Moas dag.
GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ÄLSKADE LILLSYSTER!
du är den bästa som finns, vad vore jag utan dig?
 jag älskar dig.


Hard work, work.

hejsansvejsan !

Bra, nu kom jag på att det är matteprov imorgon.. då är det bara att börja plugga då.
Eller först hinner jag med ett litet inlägg.
Matte och Frida är här nu, tack o lov, annars hade jag vart alldeles ensam eftersom att mamma är i stockholm o lillsyster lígger o sover. Vi har ätit middag o kollat på film, hann inte se klart hela men det ska vi nog göra så fort dom sett klart på andra avenyn.. tråkigt att jag aldrig har sett det för, eller kanske något enstaka program o då skulle jag inte fatta ett dugg om jag kollade på det, så det känns lite värdelöst faktiskt. Istället sitter jag o kollar på en massa bilder sen i 9an, somras o en massa annat som Frida skickade till mig för en liten stund sen. Det gör lite ont i hjärtat att se dom faktiskt.

Föresten färgade vi ögonbryn o fransar idag i skolan, så nu har jag mörkare ögonbryn än någonsin,hehe, men nöjd är jag!

Äsch, nu det är väl lika bra o plugga lite matte så det går någorlunda på provet imöra. Och nu vill hunden ut också. Need to goooo!

hejsvejs!

älskar dig sjöman!


lulz

Hej alla, lulz-bea här, hade tänk att gästblogga lite.
Vaknade idag kl 7 @ jonssons place, gick upp och plattade håret i 1,30 timmar. Love plattången! <3<3 rakt hår for life. sen igår handlade jag upp alla mina pengar, men vad gör man inte för fashion!? :D Idag är mallän apsnygg! vill bara vara henne. I know she loves me! xoxo bea <3

Det finns bara två av oss, o det är vi.

TJENNA!
Idag har jag varit med min älskade vän Julia. Vi åkte ner på stan efter skolan och kollade lite på en klocka som Jullan vill ha och åkte sedan hem till mig. Hemma satt vi och kollade på en massa gamla Thailandsbilder från 2007 då jag o familjen var där. Jullan ville se dom eftersom den jäkeln sticker iväg till Thailand den 29(?) December. Jag har inte berättat det för henne än men jag tänkte följa med jag också!.. hhehe
Sen följde vid med mamma ut till köpis en sväng o handlade lite inför imorgon, onsdag o torsdag när mamma är i Stockholm med jobbet på nånting.
För en liten stund sen åkte pullan hem... tråkigt att hon bor så långt bort o måste ta bussen så tidigt för att komma hem i tid. Hon kan ju flytta hem till mig!!

Malin Gyllenskepp o Julia Larsson är föresten bäst, båda fick reda på att vi fått MVG på datorprovet idag! VIHU!

Nu ska jag göra mig en milkshake o kolla på TV. HEJDÅ!



Städat o fixat rum.

Hejsan!

Dom här bilderna skulle läggas upp igår men då ville inte datorn...
såhär städat är iallafall mitt rum nu!



   



Internet hemma igen.

HEJ BLOGGEN!

Nu har äntligen internet kommit hem. Så nu är det bloggning som gäller!

Jag blev precis klar med städningen o fixningen i rummet som jag har hållt på med nästan hela helgen iallafall, så nu skiner det ska jag tala om!
Idag ska jag följa med pappa tillbaka till Sandviken. Han är bara hemma på helgerna o sen åker han tillbaka dit för att träna upp sig på vardagarna. Längtar så himla mycket till huset blir ombyggt o anpassat så han kan komma hem o allt blir som vanligt igen. Jag saknar det vanliga.
Ikväll ska mamma jobba o det blir bara jag o lillsyster hemma. Funderar på o krypa ner i soffan med henne då o knäppa på en film. En Disneyfilm eller Astrid Lindgrenfilm vill jag se!
Måste igentligen skriva lite i portfolion till frisör också, skjuter upp det hela tiden, får försöka hinna med det lite senare.

Nu ska jag kila iväg. Vi hörs senare!
HEJDÅ!

 



fredag den trettonde.

yelloooo!

Just nu har jag datorkunskap från 12.00 till 13.20. Sen är det hem till mig som gäller för mig o Denise. Ikväll ska vi äta pizza o kolla på läskiga mooviees. Förmodligen kommer det hända något dåligt idag.. antingen kommer det bero på att det är otursdag eller att Denise kommer klanta till det rejält!
jaja.. nu ska vi lära oss om datorer så det är bäst att sluta med skrivandet,..

´Jag längtar tills internet kommer hem nu!!!!!

cyaaaaaa!


she's a good girl, loves her mama.

HEJSAN SVEJSAN!

Det blev inte allste nån färgning av bryn o fransar idag som jag sa förr, det blir på torsdag istället, för det var alldeles för många sjuka o hemma idag..
Efter skolan fäljde jag med hem till Hanna o Evelinas lägenhet för att hämta en skinnjacka som jag skulle prova o kanske köpa. Passade på att spana in deras lägenhet då också o den var hur fin om helst! jag tänkte flytta dit jag med, mohihihih
Efter ja vart där gick jag hem till Matte o Frida som bor så långt som en våning under Hanna o Evelina.. en fruktansvärt lång väg att gå lär jag säga! Matte var iallefall o plugga till körkortet så det var bara Frida o Svea hemma, skönt att se att skömannen min levde!
Mamma hämtade mig sedan o då åkte vi hem till Bea o hämtade mina högtalare som stått där sen klassferren. Sedan fortsatt vi våran bilfärd mot köpis där vi handlade lite snabbt o på vägen hem köpte vi med oss en amerikansk taco pizza som jag, mammi o lillsyster delade på, sluuuurp! så nu är jag mätt som tusan.

Nu ska jag gå o ta hand om lilla mamma som har ont i armen efter att tagit sprutan idag o ta itu med lite pluggning. 
HEJDÅ! 


bra start på dagen.

vaknade 5 över 8 idag, de var ju bra med tanke på att jag började halv 9(Y)
så jag ringde farmor så fick hon skjutsa först lillsyster eftersom det var jag som skulle följa henne till bussen idag o sedan skjutsade hon mig till skolan. FARMOR ÄR BÄST!
jag kan nästan inte röra min arm idag heller, skööööööönt..
Nu sitter ja iallefall på svenskan o ska efter denhär lektionen som slutar 9.20 ha frisör resten av dagen. Vi ska färga ögonfransar o bryn idag, så om nån ser två ögonbryn komma gående på stan eller så så kan det vara jag.

nu fick jag nyss emmas macka intryckt i munnen o den var JÄÄÄÄÄÄÄTTE god och så blev jag JÄÄÄTTE sugen på coca cola så nu måste jag kila iväg o köpa det! hejdå
  


movietime.

heeeey
nu sticker jag o denise upp till Ken och kollar på fiiilm!
igår blev det Meet The Parents o nu blir det fortsättningen Meet The Fockers.
cyaa




idag har jag allt tagit spruta.

hello guys!

Idag har jag tagit svininfluensa sprutan!!! o det gick hur bra som helst. Förr var jag jämt så rädd för sprutor o grejjer men nu får de sticka mig i armarna hur mycket dom vill!  den gjorde inte alls nå ont, så det är inget att oroa sig för om man inte tagit den..
Vi hade också två prov i plugget idag, datorkunskap o engelska, wihuu.. datorprovet gick nog bra tror jag men engelska gick åt pipsvängen, jag är verkligen urusel på det!

Nu är jag iallefall hemma helt ensam o har ont i armen, den har inte gjort ont på hela dagen men självklart så gör den det nu istället...vilken sekund som helst ska jag gå över till grannarna o sitta barnvakt en stund under tiden föräldrarna skulle iväg en sväng. Det är fakiskt världens sötaste barn är det jag sitter barnvakt åt! 
Efter barnvaktningen kommer Denise hit o då blir det movieetimee uppe hos Ken igen, ruulit värre hörni!

nee, nu måste jag kila iväg till grannhuset, byebye!
 

ja haj ont i ajmen!


farsdag.

hejsan bloggeeeeen!


har inte skrivit på ett par dagar för jag inte haft tid, eller tillgång till datorn.
helgen har varit bra allefall. I fredags sov jag i Hofors hos Jullan, där fick jag en rundtur för att förhoppningsvis lära mig hitta. heheh.. vi åt tacos o cyklade ner till Hofors hallen där Jullans boyfriend var o kolla på bandymatch. Hofors vann faktiskt!´efter matchen cyklade vi hem till Jullan igen o hann precis hem till Idol då det var utröstning o Rabih åkte ut, det var allt på tiden det!
igårkväll var jag hemma hos ken med han o några polare o spelade bilspel, haha, jag var bäst! 

idag är det farsdag, GRATTIS PAPPSEN! eller hur det nu är man säger..
vaknade, åt frukost med familjen o duschade. sedan kom ken o jag följde med han ut på köpis en sväng för att kolla på farsdagspresent.
snart kommer Mattias o Frida hit på middag, ska bli myyys! dom är nästan aldrig här känns det som.. 
ikväll kanske Denise kommer hit o då blir det movieeetimee uppe hos Ken.

imorgon har jag prov i engelska o datorkunskap, vilken tur att det är mina favoritämnen! höm..så nu ska jag plugga innan finbesöket kommer!


This is my life, this is my time, just show me the light and I'd go there.

kom precis hem, storebror va hemma för en gångs skull WIHUU han är bäst!
kul att det var kölsvart o kallt ute när man sluta plugget idarå! inte allste.. så jag o densie åkte ner på stan o solade, störtskööönt
nu väntar jag på maten, är vrålhungrig! ska göra en riktigt kladdig kladdkaka o slänga mig i ett bad senare till kvällen..
imorgon komme jullanpullan till skolan också WEEEY, jag saknar henne ända bort till afrika! hejdå


denise har tyvärr inte alla hästar hemma.

tjenispenis!
leker just nu med deniiiiiiiise, vi har jätte kul..höhömmm
ska ta och se en skräckis nu; Boogeyman2, o feta i oss en massa chirre o lörpa för att få en snygg figur innför badet på onsdag.heheheh

nu har denise någe att säga
tjenamors, mallan sitter här och har nog aldrig i sitt liv varit snyggare tkr jag ;) synd bara att hon inte är lika snygg som jag.
tack och hej mormors leverpastej!


gullhjärtat


argargarg.

hej, jag är jävligt förbannad på någon nu. du bara förstör, stick iväg!
förstår inte hur du kan hålla på såhär.. det är pinsamt förfan. ne, nu äre SLUT på det här. hej

nu sitter jag iallefall i skolan med denisefis och min underbara klass och ska snart ha engelska, sedan blir det till att åka hem o käka och åka till pappsen med mamma o lillsyster. ikväll tänker jag lägga mig i ett varmt bad och bara mysa. hejdå



ballaballaBALLA.

tjenare!
då var det den första november då och jag är just nu uppe på sjukan hos pappu med mammu och lillasyster.
 idag vaknade jag med rebecca efter filmkvällen vi hade igår... det var meningen att vi skulle se en riktigt läskig film med tanke på att det var halloween och allt men nejnej det slutade med att vi kollade på en Bert film. vilka mesar vi är..
sen färgade jag hennes hår, mörkbrunt och fint blev det. sen skulle hon till stallet vid två och då stannade jag hemma med lillasyster eftersom jag var moa-vakt.
ikväll ska jag plugga lite som jag bestämde att jag skulle göra på lovet men självklart har jag dragit på det ända till nu.. tur att det inte är så mycket iallefall!
nu ska jag umgås lite med familjen innan det är dags för hemfärd och pluggandet. HEJDÅ


RSS 2.0