Hem till familjen i Stackbo.

Tjeneree!

Idag har jag varit hem till världens bästa Ida. Vi färgade hennes hår, åt mat, fikade, nördade med datorn och gick iväg till stallet bredvid hennes hus. Det var ett litet föl där som föddes i torsdags som vi var tvugna att hälsa på. Helt sjukt vad sött det var! Skönt vare att komma hem till Ida iallafall, o familjen o huset o allting. Jag älskar att vara där med dom.
Nu ligger jag i soffan hemma o kollar på Wallander o har ingen aning om vad jag ska skriva här.. Känns som jag inte har värst lust att blogga längre. Jaja, det kanske bara känns så nu. Det är ju inte värst kul att sitta o skriva helt meningslösa inlägg som jag gör ibland.
Ajja, jag får styra upp det här på nå sätt..
vi hörs väl!


Bilder från visningen!




Doing my own little thing.

Tjeeeena!

Idag sov jag lääänge.. vaknade kvart över tolv vilket inte är likt mig. På helgerna brukar jag i vanliga fall vakna runt nio även fast jag är hur trött som helst på mornarna under skoldagarna..
Jaja, efter jag vaknat hoppade jag in i duschen och följde med mamma, pappa o lillasyster till köpis. Väl där gjorde även Jullan oss sällskap. Vi shoppade och fikade.. Mina inköp blev en sjal o en kjol till i sommar! Heh, det är bra o vara ute i tid har jag hört..

Nu är vi iallafall hemma igen o snart äre dags för käk. Ikväll vet jag inte riktigt om jag blir hemma eller beger mig in till Tom o Philip i stan. Vi får allt se..
Imorgon ska jag iallafall hem till Ida, VIHUVIHUVIHU! 

rätt heta faktiskt!


Sportlov nurå!

Hejsan bloggen!

Idag blev det inte någon skola för mig. Jag sitter hemma i soffan med förkylning o är allmänt seg i huvudet istället.
Hur skönt är det inte att ha en veckas lov framför sig nudå? Jotack, det sitter inte fel!

Igår var vi iväg på treornas visning föresten, o den var grym! Modellerna som gick för ingångarna action, tragedi, romatik, skräck o komedi var verkligen balla. Treornas jobb var verkligen lyckat!!
Jag knäppte lite bilder under visningen som jag kan lägga upp senare.

Snart kommer Philip hit och håller mig sällskap, vihu! Till kvällen vet jag inte alls vad jag ska göra.. det beror på hur jag mår.

Tjarå!


Idag är det ingen vanlig dag, för det är BEAs födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Grattis på 17 årsdagen härligaste jäntan i världen!
Idag är det bara din dag! Hoppas den blir perfekt där borta i Mora.


GRATTISGRATTISGRATTIS!

OS guuld, härligt grabbar!!

Tjenare bloggen!

Härligt att Sverige alldeles nyss tog ännu ett OS guld. Alla som är med är världsduktiga! GRATTIS säger vi till de!!

Själv sitter jag och jobbar med min portfolio och det är därför jag har varit lite OFF här.
Iallafall så hade jag sovmorgon och började tio över tolv idag. Då åkte jag till plugget och hade en frisör lektion som jag blev sminkad av Hannah på. En fruktansvärt jobbig dag jar det varit..
Efter skolan åkte jag, mamma o Moa till pappa och åt pizza med han. Sen satt jag mig o pluggade.. och det håller jag på med än, fytusan! Jaja, jag är snart klar iallafall.

Imorgon ska jag först till skolan, sen ner på stan med mamma och på kvällen ska hon o jag gå på treornas hårvisning, VIHU! Kan bli lite ont om tid att skriva här imorgon.. men jag ska göra mitt bästa.
Vi hörs!

but helloo


Move your mind.

Tjenare storfäsare!

Idag har jag allt haft en skön dag i skolan. Vi hade ingen lärare på första lektionen som var frisör, på svenska visade vi våra teatrar som vi jobbat med och på matten fick vi sluta tidigare. Iallafall så hade jag, Bea o Jullan gjort en teater tillsammans som vi skulle spela upp.. men Jullan satt o blev fixad i håret till treornas visning på torsdag så jag o Bea fick klara oss själva. Våran svenskalärare filmade också o det kommer jag skratta ihjäl mig när jag ser.
Föresten så köpte jag o mamma biljetter till treornas trendvisning idag också. Så på torsdag ska vi gå o se det som börjar 19.30, värsta kul o se alla från klassen!! Och kameran ska med, kort måste jag ju ha när brudarna går catwalk;)

Nu är jag hemma med lillasyster och ska lägga all min energi på att plugga. vihu!


Vi hörs!



Baby let's take this time, let's make new memories

But hello !

Idag har det ju varit varmt o skönt ute.. Ne fytusan! Jag längtar så otroligt mycket till sommaren o värmen. Tänk att vakna upp till strålande sol, dra på sig bikini o brillorna, åka o bada, spela kubb o grilla.. Jag blir galeeen!
Och ännu mer längtar jag tills huset är klart. Det känns det som jag skriver hela tiden.. men jag längtar så himlans mycket!!! Och nu längtar jag mer o mer för varje dag eftersom huset blir allt mer klart. De har kommit så långt att stommen och taket är strax färdigt, o sen är det isolering och panel som ska sättas o SEN är det inte långt kvar! Snart får pappa äntligen flytta hem!!
Och när pappa kommer hem är det inte långt till sommaaaar, underbart!

Kände för att skriva av mig lite om hur mycket jag längtar till allting.

Jag, mamma O Moa kom iallafall precis hem från att ha tankat o vart in på willys. Vi var världssugna på glass allihopa så vi köpte en stooor en!
Nu ska vi trycka i oss glass, marabou och kolla på OS!
Trevlig kväll!


Disneytiiime!

Heeej!

Äntligen inne i värmen. Jag har nämnligen skottat av snö upp till knäna från balkongen nyss, så nu var det skönt att komma in.
Nu sitter jag o kollar på Disneyfilmen Spirit med lillasyster, väldesmysigt! Ska hämta lite glass snart också så blir det här perfekt!
Vid tre tiden kommer mamma hem o då ska vi åka till pappsen och vara hos han hela kvällen.
Vi får höras senare,

Såhär ser Moa alltid ut när vi ska se på film, kan inte förstå vad det är för fel...



TiggityTom untz PhilippyG

efter önskemål om mer gästbloggning så är vi här, nakna och fruktansvärt kär!

Utanför fönstret snöar de som aldrig förr, jag vill aldrig mer lämna insidan på min dörr.
Det är kallt och fruset, man vill inte känna ruset, eller jo eventuellt från snuset..
Snö är vitt, ditt eller mitt, de är upp till dig inte till någon stackars liten tjej.
Malins blogg har förvandlats till gästbloggarnas rimstuga, äh vafan de får väl duga!
Snart är februari slut, då är de i mars vi kliver ut, solen ska skina och fåglarna ska sjunga, med deras fruktansvärt fula näbb och tunga!
Plötsligt sitter jag nu här, tom på rim, allt gick in i ett svart dimm, fan man kanske skulle skapa en ny Sim! För er som inte förstår vad jag snackar om, så är det ett spel, det är inte helt fel. The sims 1, the sims 2 eller the sims 3, ja vi får väl se. Partyflowet överröstar oss sakta, ta t.ex. bål de häller man i en skål, som man sedan häller upp i ett glas, ett glas som senare kan gå i kras. Fan nu blev de knas, det var allt från mig denna gång, hoppas vi hörs och ses annars tror jag att de var Philip som fes, oooooooooooops!! FRED UT !!!! // TiggityTom

dags för mig att rimma, ingen får svimma , detta suger även om en del tyvker det duger.

grymt att ni diggar detta, kanske blir "bloggetta".
vi dyker upp titt som tätt jävligt fett att finnas på ett ställe såhär hett , tom luktar svett men på ett gulligt sätt.
malin är ju söt , söt som gröt ,söt, söt som socker men jag gillar klocker stora som små speciellt om det är två.
ingen aning om hur kvällen slutar eller åt vilket håll allt lutar eller till vem jag och tom kutar, nej som sagt vi vet ingenting det är därför vi rimmar med ett segt sting som låter er lyssna på en rimsving .
aja , ska ut , vilket tjut något ni aldrig sett förut efter ett skjut kommer ett sprut , peace ut !


Hänger hemma hos töntphilip dårå..

Tjenare bloggen!

Det vackra vädret håller i sig än.. ush! Nu får det räcka med snö!
Sommar o värme, det är det allra underbaraste som finns!

Just nu är jag hemma hos phille. Ligger på sängen med datorn på magen o äter godis och han ligger brevid o spelar GTA. Har ungefär varit såhär slapp hela dagen. Klev först upp o gjorde färdigt några matteuppgifter sen har jag befunnit mig i soffan ungefär hela tiden. Skitsamma, dåligt väder ändåså..

Nee nu ska vi dra tummen ur arsle o vandra ner på stan o fika.
Tjarå!


Nu jäklar blir det portfolioskrivande!

Go´kväll!

Jag vill bara berätta vad resten av min lediga fredagskväll går till... PLUGGANDE! vihuu!
Javisst, nu ska jag sätta mig o skriva klart min portfolio. Det får ta hela natten om det är så, men klar ska den bli! Önska mig lycka till!
Hoppas ni får en lika härlig fredagskväll,.. eller kanske liiite bättre?
Hejdå!

Lilla hunden flyttade tillbaka till den andra familjen igår föresten.. tråkigt! Men glad blev jag iallafalll, för jag har gått o trott att hon inte är våran Alice längre, som hon visst visade sig vara. Tydligen är de bara som en "foderfamilj" till henne.. Sköönt!


Kamelpungkulor!

Smarrit värre.. jamena, alla vill väl smaka mina tuggummin som föreställer kamelkulor?:)
Vem kommer egentligen på att göra godis för små barn som föreställer det? Haha.. Jag själv har drömt länge om det här, att få tugga på en kamels pungkula! Ett utav mina mål i livet... MUMS!


Genom stan, tjalalalalalalalala.

Hallå!

Nu är det kväller o jag sitter hos pappa i Sandviken med han, mamma o Moa.
Vi var ju iallafall ner på stan tidigare idag jag o Moa. Först åt vi på donken med Jullan, sen gick vi o köpte godis på karamellagret och tillsist satt vi oss på mingel&bar då även Philip kom. Där satt vi o pratade o hade trevligt i några timmar innan Moa tyckte att det var dags att gå ner till karamellagret än en gång och köpa ytterligare en godispåse. En riktig tjockisdag!
Storebror kom o hämtade oss på stan strax före sex då vi åkte och hämtade mamma på jobbet. Sen svängde vi bara förbi hemma en sväng och fortsatt därefter ut hit till världens bästa pappa.





FREDAAAG, i plugget..

Tjeeenare!

Just nu sitter jag i skolan med mina kära vänner från klassen. Har precis haft engelska o snart är det matte.. sista lektionen är svenska o då ska jag, Jullan o Bea träna på våran världsbra teater om sexstrejk.
Vi slutar halv två o då ska jag hämta lillasyster hemma. Sen ska vi ner på stan o fika o köpa godis o grejjer, mysit värre!
Ikväll ska jag, mamma o Moa åka till pappa som jag saknar mest i hela världen!

Vi hörs sen, CIAO!

Här har vi en posebild på Bea..


PhilipG&TiggityTom

TJENA!
gästblogg på G.
shashashashasha tjena! filleG in the hus gästbloggar med ett väldans rus, jag tycker inte om snus sånt gör man på bus, Malin har en mus eller råtta som är åtta centimeter lång och röker bong, den sket ner min tröja men va faan skaffa blöja!!!! Tom är snygg och hos han är jag trygg även om gossen är stygg och har krokig rygg!
detta va ett rim och kom ihåg ....din mamma är min. / PhilipG
okej okej okej, vi börjar med ett hej! eller nej, jag försöker gästblogga hos en tjej, vilken grej!
Nu tror ni jag försöker dra en rap men trot eller ej jag är för slapp!
Philip den killen har stil men tyvärr ännu ingen bil, vi får istället åka buss för vi får ju ingen skjuts!
Skulle vara kul, men ibland är han så jävla ful! Nej förlåt, jag skoja och pratar bara en massa goja!
Nu är de dags för ett avslut eller snarare ett avskjut, de är akut. nej, nej nej, de är inte helt okej, lät fantastiskt mycket gay! Hörs hej!!!!  / TiggityTom
PhlipG&TiggityTom

Sjukan som är på G kanske?

Tjenare!

Jag mår rent utsagt skitdåligt just nu.. tror att det är sjukan som är på G. Det känns lite som jag har feber. Jag som aldrig är sjuk, typiskt. Jaja, det blir väl till att dricka något hett o knapra alvedon!

Har iallafall varit i skolan idag som vanligt på vardagarna. Sen åkte jag hem o åt o åkte till köpis med mamma o Moa. Mamma shoppade lite prylar o jag o Moa var moraliskt stöd. Efter köpis var det ridning för Moa o jag följde med dit. Hon var jätteduktig, en riktig liten hoppryttare!
Efter det har jag bara hunnit hem o tagit en varmdusch. Nu ska jag krypa ner i soffan med en värmekudde o äta en mannafrutti.
Tjarå!


Juliadagen!

Då har jag stått o klippt hela kvällen då.. Fy, nu vill jag inte ens titta på saxen..
Föresten så är det Julias dag idag, för hon o alla andra Julior har namnsdag! Men jag känner den allra bästa, Julia Larsson! Grattis pullan!!
Också ar det ju vart semmeldagen hela dagen o nu med! O självklart har jag ätit en semla, mammas egna. MUMS!
Nu ska jag in i duschen o gå o sova,
Godnatt världen!

Ni har väl också ätit semlor?


just wanna feel real love

HEJ!

Jag håller just nu på att städa rummet. Snart kommer Philip, Kevin, Tom o Max hit o då ska jag klippa de litegranna.
Världsskönt var det i skolan idag iallafall. Sista lektionen, som var matte, utgick o vi fick sluta tidigare. Då åkte jag ner på stan o hälsade på hos fillesnille en sväng. Sen kom mamma ner på stan också o då köpte jag en ny jacka. Kenzajackan var ju inge bra, så det blev en svart mcjacka istället. VIHU! Så köpte vi en milkshake också, mumsit sörru. Föresten så älskar jag att de har öppnat en såndär jouice bar på nian! Smothies är världsgott!! Där kommer jag o Jullan förmodligen befinna oss ganska ofta i fortsättningen.

Nu ska jag dammsuga, hehe
Hejs!


Ner på stan, IGEN.

Tjenare bloggen!

Idag har jag varit på stan ungefär hela dagen. Efter skolan gick jag o Julia på promenad i boulongern, sen tog vi en mcflurry på donken, sen gick vi hem till Jullan o drack te o åt skorpor och så gjorde vi lite annat också.
Efter det att jag kom hem har jag bara hunnit äta o lämnat tillbaka jackan till posten. Och nu ska jag otroligt nog ner på stan IGEN. Ska vara med Jullan såklart!

Ikväll skriver jag mer! Vi hörs!


Alla hjärtans dag!

Hejsan min älskade blogg!

Äntligenäntligenäntligen vill mitt internet fungera! Det var på tiden!

Idag är det alla hjärtansdag, fiiint. Jag började dagen med en långpromenad med mamma, Moa o Alice. Härligt var det att gå i finvädret. Passade faktiskt på att sola lite ute i en brassestol. Världsskööönt!
Sen har jag även bakat rosa maränger idag. Det passade väl prefekt ? Idag ska ju allt vara rosa o rött.
Pluggat har jag också hunnit med, skrivit lite portfolio. SKÖNT! Jag avskyr när man får en massa rester i den..

Nu har jag precis tryckt i mig en nybakad semla som mamma bakat idag. Det är bra att börja i tid, på tisdag är det ju semeldagen!
Hoppas ni har en bra allahjärtansdag!



Med lite hjälp från lillasyster tog de slut på tre röda ungefär!


OS invigning.

Hejsan bloggen!

Sitter i soffan o kollar på OS invigningen nu. Jag orkade inte se det inatt, hehe..
Stackars, stackars Georgien som förlorade en medlem under träningarna igår. Hemska dumma olycka! Han skulle ju vart med o gå in här på vinter OS. Fy vad orättvist det är..

Om en stund ska jag gå på en långpromenad med Alice. Ska bara se Sverige komma in först!
Vi hörs senare!


Hejdå! säger vi till jackan.

Heeeej!

Jag har haft den klart sämsta uppdateringen på bloggen idag. Man vafan, man måste ha det ibland också!

Kom iallafall precis hem från Jullan. Jag va där med henne o några vänner till henne från storstaden(Hofors). Hade aldrig träffa de förut så det va kul. Jätte gulliga var dom allihopa!
Innan jag åkte dit var jag o handlade med mammsen o sen åt familjen o Matte o Frida middag här hemma. Myyysigt!
Idag var jag även o hämtade ut Kenzajackan som verkligen inte var nå bra. Trodde att den skulle vara mycket vitare som på bilderna ungefär, men den var med gul/grå nästan. Och så tycker jag att den var väldigt stor i storleken... Så den blir tillbakaskickad!! Och jag får ge mig ut på jakt efter någon annan pärla att ha till våren/sommaren.

Nu ska jag ner o hälla upp ett stort glas med kall Cocacola o lägga mig på golvet framför brasan!
Vi hörs, tjarå!


Goodnight everybody!

Jullan ligger här bredvid med på sängen o sover. Hon blev kvar här hemma hos mig. O vi har under kvällen myst o ätit glass med lillasyster, badat o pluggat.
Imorgon är det plugget som gäller på förmiddagen, sen ska jag handla med mammsen o hämta ut jackan och på kvällen ska jag till Julias lägenhet med henne o alla hennes vänner från Hofors. Ska bli kul att träffa de!!

Nu är det kväller, godnatt världen!




Frisörprylarna!

Här har vi de nyinköpta frisörprylarna.

En "Hår & Kemi"bok och en "Hår & Färg" bok
Klippkam
Permanentkam
Touperingskam
Denmanborste
Fyra clips
SAXEN
2509 spänn, dyrt värre!




Här har vi den, min FÖRSTA sax!


Och såhär kan det gå när man klipper med en ny vass sax.. Hehe, klippte mig på flera ställen!


Tack farmooor!

Tjenare!

Jag, lillasystrer o Jullan har precis tryckt i oss en varsin pizza som vi fick av världens bästa farmor. Det satt fint efter den längsta dagen i skolan vill jag tala om!
Nu ska vi plugga lite till engelskan imorgon o förmodligen baka litegranna. O så ska jag klippa Janne från grannbyn om en timme ungefär.
Ikväll ska jag lägga mig i ett hett bad o slappna av lite.

FÖRESTEN! Fick sms om att nya jackan finns att hämta ut nu! Så imorgon får jag hem den, VIHU!

p.s bloggen är störd o vill inte att jag ska lägga upp några bilder!?!??!?!??!


SAXEN!

Tjenare bloggen!

Idag var det en härlig dag i skolan som sagt. Började tio över tolv, blev sminkad fram till två, pratade till kvart i tre o slutade därefter. EFter skolan åkte jag hem o så åkte jag o mamma till Owe's. Där köpte jag hårnypor (200st för 15 kr) och några nya kollegeblock till skolan.
Efter det åkte vi hem å käkade o det är så långt jag har kommit på dagen. Väldigt mätt är jag nu..

Föresten så är det en stor dag idag. Jag har nämnligen köpt min första frisörsax!!! Eller jag o jag.. mamma o pappa var det som betalade, hehe. Så nu är jag ett snäpp närmare att vara en RIKTIG frisör. VIHU!
Just nu strejkar min bloggsidan o vill inte att jag ska visa bilder på de nyinköpta frisörprylarna.. Jag visar senare!
Nu har jag inte tid, ska sticka till ponnyklubben med mamma o moa o kolla när moa rider. Och sen sover jag hos pullan.
Tjaaaa!


Världens gladaste Malin!

VIHU vad jag är glad nu!
Den här är påväg hem till mig. Kenzas vita skinnjacka ur vårkollektionen!
Jippi!



Hungrig!

Heeeeeej!

Idag har jag inte vart värst aktiv här.. men bloggen har strejkat!

Jaja, jag har iallafall varit i skolan hela dagen. När jag kom hem åkte jag, mamma o Moa till pappa. Kom hem därifrån för en stund sedan.. tråkigt att lämna pappa..
Nu är jag iallafall vrålhungrig o ska göra lite frallor med mammsen o så börjar "House" nu, lagomt att äta till.
Imorgon blir det en världshärlig dag! Vi börjar 10 över 12 då jag ska bli sminkad fram till kvart i 3, o sen slutar vi..fruktansvärt jobbig dag!

Vi hörs hörni!


snyggmalin!

tjabbba alla bloggfans till malin :)

Har just färgat håret på malin, nu står hon i duschen och sköljer ut färgen, det ser ut som det blir jätte fint.
Tänkte bara passa på och skriva om en viktig händelse idag som visst malin glömde och berätta om. Jag malin och Agnes var på väg ner på stan vi gick ner för en trappa och plötsligt föll en jätte stor snökluva ner från taket och den kom en dm framför mitt huvud, trodde jag skulle dö.
Nu är nakenfisen klar i duscen så nu får vi allt se om det blev nå bra. Imorgon blir det gym och hurrar högt äntligen lite träning :) kommer bli as skönt och komma igång igen.

/ Julllan :)


Hårfärgning.

Nu äre färgning av håret på G!
Sitter med hettan i håret o Jullan har precis lagt i blekning på mig. Får la se hur det blir, hoppas på bra resultat!
Vi har världsmysigt här med musik o lärre.
Senare när färgningen är färdig kommer Pontus hit också.
Nu ska jag vara sociaaaal men pullan,
Hejdåå!


"Fet pizza med bea så man bara spyyr"

Hejsan!

Slutade för en liten stund sen. Eller ja, kvart i tolv,men det är ju inte så länge sen..
Det var ju världsäcklig mat i skolan så jag, Jullan o Agnes gick ner o käka pizza på någon pizzeria. Agnes ville han "en stor jävla fet pizza med bea så man bara spyr" HAHA!
O nu känns det som om jag ska spy ungefär.. jag är proppmätt!
På vägen hem från pizzan gick vi förbi Friskis & Svettis o frågade lite grejer. Och nu är det bestämt! Imorgon köper jag, Jullan o Agnes gymkort o sen äre bara att köra igång.VIHU!

Nu sitter jag i soffan i Jullans lägenhet medans Jullan o Agnes går runt o städar en massa. Strax ska vi hem till mig o färg mitt hår. ÄNTLIGEN!
Först ska vi bara ner på stan o prova träningsbyxor till gymmet.
CIAO!





Sinevana sinemaa svettstuga

Tjenare bloggen !!!!

Jag är hos den bästa bruden i världen. Javisst, jag är hos jullanpullan.. som alla andra söndagar ;)
Vi har käka mat, daimtårta  o kollat på träningskläder. För nu äre snart gymdags. VIHUU!
Nu ska vi krypa ner i sängen o ligga skeden o myysa jäärnet!
Imorgon är det världssköön dag. Börjar halv tio o slutar kvart i tolv. Hääärligt.. Då ska jag o jullan hem till henne o färga mitt hår. Kanon!

Godnatt nu gänget, puss

JULIA<3
Nu säger jullan att jag är störd i huvet o att jag ska gå o lägga mig..


"Edge of darkness"

Hallå där!

Igår kväll var jag o Sandra ner på stan som sagt.  Vi fikade på Cofféhouse by George o gick därefter på bio o såg "Edge of darkness". Den var världsbra! Fast det tycker jag ioförsig om alla nya filmer jag ser.. Men den var riktigt bra iallafall! Se den vettja.

Nu är det bara jag o lillasyster hemma o jag funderar på vad vi ska hitta på. Hon frågade om vi kunde göra något som vi inte brukar göra fram till mamma kom hem. O nu ska jag bara komma fram till vad det kan vara ?
Jag skulle iallafall behöva plugga. Skriva portfolio, svenska uppgifter, nån reklamuppgift o träna till matteprovet på tisdag. VIHUUUUU! Fyyyy..

Från filmen..kung


it's amazing how you can speak right to my heart

Hej bloggen!

Idag vaknade jag av att katten stog o slickade mig i örat.. haha!
Sen det att jag klev upp har jag varit ensam hemma o inte gjort något speciellt alls. Vart ut med hunden o städat rummet ungefär.
Om en stund blire mycket roligare här hemma. Mamma slutade jobbet nu o är o hämtar lillasyster och så kommer pappa hem också. VIHU!
Lite senare ska jag ner på stanna och träffa Sandra. Vi ska fika o förmodligen gå på någon bio. O det ska bli världskul att träffa henne igen!

Vi får höras senare, hejdå!


Nu äre slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyys...

Hejsan!

Sen jag skrev senast har jag hunnit städat, vart på prommis med hunden, ätit, duschat o lite sånt skit.
Nu ät Pontus o Matte påväg hit o jag ska strax möta de vid bussen. Senare kommer förmodligen Jullan o Freddan över o hälsar på en sväng också.
Så nu är kvällen fylld.
Trevlig fredagskväll nu gänget!
Tjarå


Jag längtar steenmycket!

Tjena bloooggen!

Jag har inte alls värst kul just nu.. Kom hem från skolan för en liten stund sedan o nu är jag alldelesalldeles ensam. Eller nee, djuren då, men dom är inte värst sociala.
Håller iallafall på o städar rummet VIHU, o ska snart ta mig en dusch.

O bara för kul tänkte jag visa hur huset vårat ser ut just nu!



Så här såg det ut före.. (sommar o fint)

o såhär ser det ut nu ungefär.. fint va ? haha (vinter o fult)

Bilderna va visst tagna jätte olika långt ifrån, men strunt samma. Det dom ska göra nu är iallafall att göra den rivna delen större än innan. Kanon! Hoppas det går världsfort så att pappa äntligen får komma hem snart! Han har ju bott på sjukhus i snart åtta månader... JAG LÄNGTAR SÅ HIMLANS VÄLDANS STENMYCKET!


Världens bästa Ida!

Ja, tjena!

För en liten stund sedan åkte Ida hem, precis efter filmen tagit slut. Tro det eller ej, men jag hade inte sett den där filmen! Kände inte igen den på en fläck! Det måste ha varit väldigt längesen i sånna fall..
Det var föresten hur kul som helst att träffa Ida igen. Hur länge sedan var det inte sist?! Ett tag sen faktiskt.. Så det var himla skönt.

Något väldigt skönt är också att det är FREDAG imorgon, vihu! Världsskönt! I skolan ska vi ha nå engelskaförhör, matte o kolla på film. Slutar halv två, störtsköönt!
Nu ska jag värma en värmekudde o krypa ner i sängen.
Godnatt vida världen!



haha sötnos!

Helt otroligt vad apelsin jag kommit på att jag äter.. snart börjar de komma ur öronen på mig!


"Notting hill" på G.

Tjena bloggen!

Jag är med IDA idaaaag! VIHU! Det var ju så länge sedan nu..
Vi har iallafall precis ätit korv o makaroner o ska nu gå ner till grannarna o låna en film. Vi ska se "Notting hill", som Ida o mamma säger att jag har sett men som jag inte kommer ihåg. heh..
Så nu blir det myyyys i soffan med snyggberit!

Vi hörs senare! puss

jaja, vi får väl se.. jag har säkert sett den!


Don't ever wanna feel like I did that day ..

Hej igen bloggen!

Helt otroligt, vi åkte o handlade. Jag, mamma o Moa åkte ut på köpis en sväng. Det trodde jag inte.. Det brukar inte bli som jag vill värst ofta, hehe.
Jag köpte en tunika o självklart ingen väska, som var det jag åkte för att köpa.. Men jag har beslutsångest, vet inte om jag ska köpa en vit adidasväska eller någon annan. Aja, det är inte akut med det beslutet iallafall.

Efter köpis följde jag med på Moas ridning o nu har jag ungefär precis kommit hem.
Ska hoppa in i duschen nu en sväng o sen ska jag krypa ner i soffan framför tvn med datorn i knät. Heh, det lä ju inte värst nördigt heller..

Vi hörs, hejdå!

den köpte ja, ifall ni ville veta heh


Träning, det är bra!

Tjenis!

Jag kom alldeles för en liten stund sedan hem från plugget. Idag har vi kollat på film, haft idrott o sminkat varandra på frisör. På idrotten hade vi gym, VIHU! Passade mig o Jullan perfekt.
Vi åkte ju föresten till hennes lägenhet igår o jag sov där o blabla.. O på kvällen hade vi värsta träningspasset. Ungefär kl 22.00 kom vi på att vi skulle träna o satt på musik o grejjer. Så nu har vi tränat både igår o idag o det känns BRA!
Jag skulle hur mycket som helst vilja börja gymma nånstans.. Det måste styras upp!

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Åkt o handlat hade vart kul.. jag vill ha en ny väska! Menmen, jag får väl ta o göra nå annat roligt. Plugga eller städa rummer låter frestande!

rätt stora muskler .. heh


Jullan, även kallad stekarn!

tjabbba jullan här!

Just kikat på mallan som har gjort armhävningar för mig i bara underkläder ;) sen har vi bara chillat hela kvällen. Stretchat lite och hållt på och fula oss :D
nu ska vi krypa ner i sängen och sova, skönt =)

Jag tänkte också passa på och säga att malin är världens bästa vänn, hon är guld värld i alla lägen<3 ¨

 / Julia Larsson

I'm the one who want to be with you, deep inside I hope you feel it to.

Tjenare bloggen min!

Sitter hemma i soffan med Jullan proppmätta efter en underbar middag!
Vi ska chillevillerilla mest tror jag.. o så ska jag göra en massa flätor i hennes hår tydligen. Jullan bara bestämmer hela tiden..
Jaja, sen kommer Pontus hit också så får vi se vad vi alla ska hitta på då. Det ordnar sig!

Ursäkta för världens tråkigaste uppdatering igår iallafall men det kommer fler inlägg idag! Jullan sitter ju bredvid mig o är världssugen på att skriva lite här.. så vill ni höra på hennes oerhört meningslösa prat kan ni kika in senare :) hahah, nerå.. det kan säkert bli bra, hmm!

Pontus o pullan in same photo, kanon!


Trött som en gnu!

Tjena!

Jag är ungefär hur trött som helst just nu. Sitter nere i soffan o väntar på att något ska hända. Jag funderar faktiskt på att ta en powernap. Hörde att Jullan skulle göra det o då blev jag med trött.
Kom hem runt två efter att ha gått med Julia på stan en stund. Jag passade på att prova en skinnjacka som jag funderar på att köpa o så passade jag på att gå till Ur&Penn o göra ett till hål i klockan. Den är ju så stor!

Jaja, nu ska jag iallafall lägga mig här vid tvn en stund innan jag ska gå o göra mat till mig o Moa. Mammsen jobbar till klockan sex så idag är det jag som är kocken. Det blir väl mat från igår eller något liknande, hehe!
Senare skulle nog Pontus o Anders titta förbi en sväng, värsta kul!

Vi hörs sen!

hej, jag heter malin.


RSS 2.0