det är som om du inte känner mig längre..



har vart med rebecca idag igen, hon kom till mig imorse och då bestämde vi att vi skulle in till stan o sola åså.. väl där gick vi hem till henne och där var philip så jag fick träffa han med:) wihuu, detvar ett tag sen sist.. sen gick och köpte en stor påse godis, sen åkte vi upp till willys för att köpa hårfärg men vi fick också med oss chips o läsk, sen när vi kom ut ur affärn så gick det tyvärr inte att undgå mc donalds så vi var tvugna att gå in där och äta en cheeseburgare också:) sen åkte vi hem till mig igen och det var under vägen hem någon gång vi kom på att vi inte hade solat, som vi åkte ner på stan för att göra.. jajja, skitsamma!
träffade freija idag också, det va roligt, vi måste hitta på något nån dag nu.. jag saknar henne ända bort till afrika!





älskade ängel, dududududu yeee.

idag har jag ridigt igen, men idag red jag rebeccas häst luna:) världsroligt var det, blev kär i den hästen och nu ska jag bli medryttare på den nån/några dagar i veckan. träffade johanna och agnes i stallet också, trevligt att träffa dom igen!
efter stallet åkte rebecca och jag hem till mig, åt o kollade på Wallanderfilmen Pyramiden. vi skulle igentligen kolla på Bert men den skiva va störd och ville inte funka...
sen rensade vi ut alla mina hästsaker så rebecca kunde få en massa till lunispunis.
sen åkte hon hem vid nio o nu ligger jag i soffan och kollar på The Omen med mammsi.

saknar min lilla felicia !




det var allt en slappdag det här.

dagen har vart bra!,
har hjälpt mamma med lite saker ute på gården o ridigt mathildas häst ebba.. värsta kuuul att sitta upp på hästryggen igen, fast det var väldigt länge sen nu o jag under tiden blivit ringrostig ska jag säga.
efter det åkte jag hem, duschade o skulle igentligen åka ner på stan för att träffa denise och emma en sväng, men så blev det ej...jag blev kvar hemma i myskläder och bakade chokladbollar som mammsen, lillsyster o jag myst med i soffan nu på kvällskvisslan. OCH jag gjorde en smothie till oss allehopa också som blev goast i världen! HUR GOD SOM HELST!hehe , jajja, nu ska jag slänga mig i soffan eller sängen och kolla på tv en stund innan ja ska sova.. de var allt en slappdag det här men det får man ha ibland!




party all night, sleep all day.

KLASSFEST 23/10-09


seriööös, seriöös...


nej det gick inte!


                    
en otrolig kväll med världens bästa puddingar, synd bara att agnes inte var med och att emma var sjuk i halsen!

 


I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night.

hehehheejsan
sitter i skolan på datakunskapen nu och väntar på att vi ska få sluta, älskar fredagarna, vi slutar ju typ 13.00 .. och nu blir det ju looov:D

när vi slutar ska jag och Jullanpullan hem till mig och äta och taggataggaaa. sen kommer Denisefis hem till mig också och fixar sig med oss och taggar lite till.. sen kommer Kent utan T och hämtar oss och skjutsar oss till Beatricefis, och där ska vi vara hela kvällen på ferreperre med hela klassen!!! herrrååå












    


oooh babyy, it's a wild world


nu har jag pluggat som en dååre sen jag skrev senast och det är just därför ja inte kunnat skriva. Men nu är det annat som gäller, nu jävlar ska jag bli aktiv här!
lääängtar tills imorgon gör ja, då får ja träffa min underbara klass igen, som ja inte träffat sen i tisdags.. för sen fick jag feber och ap ont i halsen. och imorrn kväll ska vi ha klassfest :D wihuuu! så nu är ja bra taggääd, hoppas alla andra är de också..  det ska bli jättejätte ruulit! 
nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och bli helt frisk till morgondagen.
´pusshööörs
                                         


kvällsbloggande.

Hej kära lilla bloggen!

Dagen har sett ut såhär

skolaskolaskola började dagen med såklart men som tur var inga jobbiga lektioner; frisör, bild, PIA..  innan jag slutade och gick hem pratade jag med Stina om en tid för klippning och vi bestämde nu på måndag kl 15.00, wuhuu! Ska bli så skönt att fixa till håret som mer ser ut som en enda rishög.. Sen är det bara att börja sparaspara och spara till långt hår, för nu jäklar ska jag få det!
Sen åkte jag hem till lillasyster Moa och har vart barnvakt åt henne resten av dagen. Jag lagade mat och eftersom jag är sån bra kock fick det bli korv och pommes ,hahah.. sedan under tiden hon lekte ute med grannbarnen passade jag på att skriva lite i frisörportfolion, skönt att skriva klart alla rester från förra veckan osv. När det var dags för lillsyster att komma in gjorde vi iordning chokladpudding och satt oss i soffan och möös lite innan lillpluppen skulle gå och sova, myyysitvärre! 
 
´nu ska jag också gå och sova så jag orkar upp imorgon, för då är det en bra dag!!!
pusshöörs
                    


myskväll med mammsen.

Hej min kära lilla blogg!

ligger just nu i soffan med mamma och kollar på House och smaskar på vitlöksbröd, vi har också tänt en brasa och har det väldans myyysigt!
dagen har sett ut som så att jag har gått i skolan till att börja med. Hade svenska en stund på morgonen och resten av dagen hade vi frisörlektioner där vi hade färglära och fick lära oss att göra våran första pemanentrullning, kulkul!
När vi slutat kilade jag ner på stan och skulle köpa en tunika men klart som fan hade jag pengarna hemma och behövde hoppa på bussen hem för att hämta dem.. passade på att slänga i mig lite käk i hemmet och tog sedan bussen tillbaka till stan och köpte min efterlängtade tunika (fixar en bild på den sen någon gång).

Och idag är jag glad! jag har nämnligen fått hem min nya mobil, en samsung s5230, som just nu ligger och laddas. Det är ju lite synd bara att det antagligen kommer ta en evighet om inte läängre för mig att förstå mig på den.. men vad gör det ?
jaja, nu orkar jag inte skriva någe mer, jag vill ju hålla på med
 telefjuunen ! 

pusshööörs!
       



CHACHAAA

tjennää! 

sitter på datorkunskapen i skolan, det måste vara den lärorikaste och mest intressanta lektionen som finns.. tur att vi har Bea i klassen som livar upp det hela, hon har precis kommit på en ny sport som heter: datorstolsraacee dädädäDÄÄÄ, hahaha, så just nu yrar hon runt som en tok på stolen runt ett bord här bakom.. ja, hon är sån och kan inte rå för det..
 men jag passar på att skriva ett litet inlägg iallafall .. 
Dagen började med sovmorgon och sedan skjuts till pluggeeet.. har än så länge haft svenska och matteprov, kuuul! efter datorkunskapen har vi bara 20 min engelska sen äre hemmåt som gäller.
Igår klickade jag hem en telefjuun företsen och som tur är skulle det bara ta 1-3 dagar att få den, så förmodligen kommer den hem imorgon eller på onsdag weeeeeeeey!

uups nu slutar viiiii! heyyhopp gummisnopp
                


Guess I let you get the best of me.

jaa, nu var det väl allt på tiden att jag också skaffade mig en blogg! :')




Söndagen har en så länge varit perfekt.  
Började dagen med att kliva upp vid elvatiden då pappsen ringde och pratade lite om när han skulle komma hem osv. Det är nämnligen första dagen efter olyckan han får komma hem utan en massa sjuksystrar och grejer idag, wiihuuu! tyvärr får han bara stanna till sju... men va gör det, han kommer hem iallafall! 
Han kom hit vid ett då vi fikade nybakta bullar som grannarna bjöd på vilket jag tycker passade perfekt idag på kanelbullens dag ! mamma bakade också en kaka, hehe, det blev en himlans massa fikande när mormor och morfar också sedan kom med en kaka! men det skadar väl inte ?
Nu håller mamma på med maten inne i köket och det luktar underbart, ja proppar i mig saker hela tiden men ändå är jag vråålhungrig ! ajja
ska iallafall kila iväg till familjen och umgås lite med de nu, det är ju så himla skönt när både mamma och pappa är hemma ! som det är i vanliga fall.. 
skriver säkert mer sen, hörs   

                



 







 


RSS 2.0